vakbeurs recycling

Vakbeurs Recycling 2023

Van harte welkom op onze stand B130 tijdens Vakbeurs Recycling 2023

Met Du-Con Trade hebben we vorig jaar het nieuwe label Blue2Green opgezet. Specialisten in duurzaamheid en circulariteit zetten voet aan de grond in de zorgsector en dat breiden we uit. Wat opgezet is als label is inmiddels een zelfstandig bedrijf met eigen klanten en contracten.

Succes van recycling medisch afval

Wat Blue2Green doet is het duurzaam verwerken van medisch afval dankzij een innovatieve recyclingmethode, namelijk decontamineren. Medisch afval decontamineren betekent eigenlijk het ontsmetten van infectueus afval uit ziekenhuizen en zorginstellingen. Wanneer we zien dat de zorgsector op veel vlakken helemaal niet zo gezond bezig is, staat een oplossing voor duurzame afvalwerking in de zorg uiteraard bovenaan ons lijstje om te gaan oppakken. Juist omdat we die ervaring hebben, vanuit de techniek en vanuit onze adviesrol is Du-Con Trade mede verantwoordelijk voor het succes van Blue2Green.

Blue2Green operationeel

Op 21, 22 en 23 november staan we op de Vakbeurs Recycling 202 met Blue2Green Recycling. Inmiddels is bekend dat we vanuit Blue2Green Recycling het meeste duurzame alternatief bieden voor de verwerking van medisch afval. Stop verbranden, start recyclen is het motto en daar maken we momenteel aanzienlijke vordering mee. In 2024 is Blue3Green operationeel.

Gratis toegang Vakbeurs Recycling 2023

Innovatie en kennis kruisen elkaar als we laten zien op welke manier wij de zorg verduurzamen. Maximaal hergebruik van grondstoffen uit medisch afval is nu een feit. Daarbij richten we ons op een zo hoog mogelijke kwaliteit en verminderen we de CO2-uitstoot. Maak kennis tijdens de Vakbeurs Recycling en bestel uw tickets voor toegang online.