vacature trader recycling

Vacature Trader Recycling Grondstoffen en Equipment

Wegens uitbreiding brengt Du-Con Trade de vacature Trader Recycling Grondstoffen en Equipment graag onder de aandacht. Via ons netwerk hopen we een enthousiaste nieuwe medewerker te vinden binnen ons team van recyclingprofessionals. Waar we behoefte aan hebben is support van een Trader die zich puur richt op recycling grondstoffen en recycling equipment, gebruikt en nieuw. Een commerciële instelling, een groot eigen netwerk, snel schakelen en kennis van VIHB zijn essentiële kenmerken voor deze niet alledaagse functie. Past dit bij jou? Denk dan eens aan een baan bij Du-Con Trade in Velsen-Noord.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Recycling kan vaak zoveel beter, dat is waar wij ons elke dag mee bezighouden bij Du-Con Trade. Los van de technologie en machines gaat het om kansen zien én pakken. Als Trader Recycling Grondstoffen en Equipment weet jij jouw commerciële kwaliteit optimaal te benutten. Handel, import, export, vervoer, jij weet er het fijne van. Met jouw kennis van de recyclingbranche, VIHB en duurzame innovaties ben je niet snel van je stuk te brengen. Sterker nog, jij gaat nog een stapje verder. Jij weet precies hoe je vraag en aanbod bij elkaar brengt, hoe je een vertrouwensband opbouwt met klanten en hoe je onze hoogwaardige recyclingtechnieken én (used) recycling equipment kunt omzetten naar een oplossing voor jouw klant.

Partner voor recycling grondstoffen en recycling equipment

Werken bij Du-Con Trade betekent dat je jezelf mag zijn, je eigen ambities mag hebben en dat je jouw ideeën graag deelt met anderen. Binnen het team werken we nauw samen, de lijnen zijn kort. Ons relatiebestand is enorm en we zetten ons als team in op de recycling- en grondstoffenmarkt. Met elkaar hebben we een berg aan ervaring op het gebied van technologische oplossingen en daar kunnen onze klanten blind op vertrouwen. Werk uit handen geven aan Du-Con Trade werpt zijn vruchten af, geeft nieuwe inzichten en daarmee creëren we vaak een lange termijn samenwerking met bedrijven. Zij schakelen ons als recycling specialisten in voor de handel van grondstoffen of willen een recyclingmachine kopen of verkopen.

VIHB certificaat

Ook niet alledaags is dat Du-Con Trade VIHB-gecertificeerd is. Dit houdt in dat wij mogen Vervoeren, Inzamelen, Handelen en Bemiddelen als het om Afvalstoffen, Reststoffen en Grondstoffen gaat. Essentieel binnen ons vakgebied en een belangrijke meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Voornamelijk zijn we actief met de handel en bemiddeling, import en export van de volgende secundaire grondstoffen:

 • Ferro en Non-Ferro Schrot
 • Plastic productie restpartijen en granulaten
 • Post Consumer Plastics (PCP)
 • Post lndustrial Plastics (PIP)
 • Oud Papier Karton (OPK)
 • Plastic Metalen en Drankenkartons (PMD)

Waardevolle connecties

Deze termen zullen je bekend in de oren klinken. In tegenstelling tot reguliere banen in de commerciële sfeer weet jij je vast te bijten. Handel in secundaire grondstoffen, technieken voor een optimale recycling en machines is waar jij je mee bezig gaat houden. Ook pak je elke mogelijkheid aan om ons netwerk uit te breiden met waardevolle connecties. Jij bent onze pionier die de samenwerking opzoekt en jouw ervaring terugkoppelt aan je team.

Wij zijn benieuwd naar jouw meerwaarde

 • Wat is je achtergrond en opleiding?
 • Waar komt jouw interesse in milieu en recycling vandaan?
 • Hoe zien wij jouw technische kennis het beste tot zijn recht komen?
 • Welke talen spreek je naast Nederlands?

Persoonlijke eigenschappen

 • Energie voor 10!
 • Je bent een netwerker met uitstekende commerciële vaardigheden
 • Omdat je een aanpakker bent werk je het liefst zelfstandig en proactief
 • Overtuigingskracht is jouw unique selling point
 • Je bent betrouwbaar en gaat discreet om met informatie

Beloning voor jouw inzet

 • Een passend maandsalaris bespreken we na onze kennismaking. We belonen je op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Je bent bereid aanvullende technische informatie eigen te maken door middel van interne en/of externe trainingen.
 • Elke dag een nieuwe uitdaging binnen een klein bedrijf met grote ideeën en een buitengewoon interessant netwerk.

Persoonlijke eigenschappen

 • Geen gedoe dankzij korte lijnen in onze communicatie en de beslissingen die we nemen.
 • Werken in een internationale omgeving met veel kansen die je niet wil laten liggen.
 • Meewerken aan het uitbreiden van onze trading in recycling grondstoffen en recycling equipment.
 • Praktijkervaring als leerschool: elke dag beter worden in je werk door de successen die we boeken.
recycling equipment

Werken bij Du-Con Trade

Du-Con Trade B.V. is gespecialiseerd in de Milieu, Energie en Recycling Industrie. Ruime ervaring hebben we met het projectmatig realiseren van recyclingoplossingen voor een optimale recycling en opwaardering van grondstoffen uit afval en reststoffen. Vanuit onze kantoorlocatie in Velsen-Noord zijn we op uiteenlopende recycling gebieden actief, binnenshuis en buitenshuis. Zo ga je op pad, werk je op kantoor of thuis, die afwisseling bepaal je zelf. Wat we belangrijk vinden is dat jij vanaf moment één onderdeel bent van ons gespecialiseerde team. Samenwerken, kennis delen, leren van elkaar en tijd voor ontspanning vinden wij zelf een perfecte invulling voor een leuke werkweek.

Invulling vacature Trader Recycling Grondstoffen en Equipment

Invulling van de vacature Trader Recycling Grondstoffen en Equipment kan wat ons betreft zo snel mogelijk. Fulltime of parttime, net wat je past qua invulling. Heb je affiniteit met ons vakgebied, maar heb je geen ervaring met de termen die je leest? Ook dan vinden we het interessant om je te leren kennen. Naast de recycling activiteiten die we als technisch adviseurs uitvoeren vanuit Du-Con Trade doen we meer. InnoMax, Uquip en Blue2Green horen ook bij ons dagelijks werk en die variatie brengt ons steeds verder. Nieuwe klanten, verdieping van verschillende vakgebieden en daardoor heel veel nieuw werk.

recycling machine

Solliciteren op de vacature Trader Recycling Grondstoffen en Equipment

Denk jij nu, die vacature Trader Recycling Grondstoffen en Equipment is mij op het lijf geschreven?! Laat dan zeker je gegevens achter bij Cees Duijn, de inspiratievolle motivator achter onze recyclingbedrijven. Heb je een vraag of wil je solliciteren, mail dan naar Cees om een afspraak voor een kennismaking. Dat kan op kantoor in Velsen-Noord, online via Teams of Zoom of telefonisch. Mail ter voorbereiding wel alvast jouw CV naar support@ducontrade.nl. Het hele team kijkt naar je uit!

Alle sollicitaties met bijlagen worden vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.