UQUIP │ Used Equipment Trade

Du-Con Trade B.V. heeft in samenwerking met Scratch Recycling Solutions een speciale activiteit opgezet voor de inkoop en verkoop van used equipment, oftewel gebruikte machines en apparatuur voor onder andere de milieu- en recyclingbranche, grondverzet, aannemerij en de verwerking en productie van grondstoffen.

UQUIP is een platform waar gebruikte machines en apparaten worden aangeboden voor en door bedrijven die werkzaam zijn in de recyclingtechniek, bouw en grondstoffenproductie.

Naast het vinden en kopen van recyclingmachines biedt UQUIP de mogelijkheid om materieel te koop aan te bieden.

Wie op zoek is naar recyclingtechnieken, machines of ander materieel vindt alle informatie over kopen en verkopen op het UQUIP platform.

 

 

 

Spectaculaire nieuwe en gebruikte recyclinginstallaties

Op het UQUIP platform New Arrivals worden spectaculaire, ongebruikte en gebruikte recyclinginstallaties gepresenteerd. In een unieke samenwerking heeft UQUIP deze recyclinginstallaties verworven en kan deze aanbieden voor zeer concurrerende prijzen.

Ook uw recyclinguitdaging kunt u aan de specialisten van UQUIP voorleggen, zodat zij u een optimale oplossing kunnen bieden. Blijf op de hoogte van het meest recente aanbod van UQUIP via www.uquip.eu en LinkedIn.

Meest recente aanbod used recycling equipment.

Voor inhoudelijke en technische informatie over het aanbod op UQUIP kunt u contact opnemen met Cees Duijn of Rik Schram via info@uquip.eu.

linkedin logo

UQuip Logo