vakbeurs recycling 2022

Wij staan op Vakbeurs Recycling 2022

Bezoek onze stand B129 op de Vakbeurs Recycling 2022

Vanuit Du-Con Trade hebben we als zelfstandige bv een samenwerking opgezet voor het duurzaam verwerken van medisch afval. Verduurzamen in de zorgsector is hot item en de duurzaamheidsdoelstellingen staan bovenaan de agenda. Afvalverwerking is een hoge kostenpost voor de zorg én, niet onbelangrijk, een zeer belastende kwestie voor het milieu. In de meeste gevallen wordt medisch afval uit zorginstellingen en ziekenhuizen namelijk verbrand. Dat kan vele malen beter, dachten wij bij Du-Con Trade: laten we duurzaam recyclen van medisch afval als standaard gaan invoeren. Onze ervaring en passie om grondstoffen uit afval te halen is concreet geworden met het nieuwe label Blue2Green.

Lancering Blue2Green

Op 15, 16 en 17 november staan we op de Vakbeurs Recycling 2022 waar we Blue2Green lanceren. Vanuit Blue2Green bieden we een duurzaam alternatief voor het verbranden van medisch afval. De samenwerking bestaat uit partners met wie we gezamenlijk een stand bemensen. Partners zijn EcoSteryl, Less2Care en Vinyl Recycling. U vindt onze stand op nummer B129.

Registreren voor toegang Vakbeurs Recycling 2022

Vanuit verschillende invalshoeken en expertises richten wij ons op maximaal hergebruik van grondstoffen uit afval, zo’n hoog mogelijke kwaliteit en met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Maak kennis tijdens de Vakbeurs Recycling en bestel uw tickets voor toegang online.