Ervaring in recyclingtechnologie

Du-Con Trade B.V. is één van de bedrijven van Cees Duijn en daarmee manisfesteert hij zich als nieuwe speler op de afval- en recyclingmarkt. En dan met name in de technologiehoek én de handel in recyclingproducten en grondstoffen.

 

Van adviseur tot tussenpersoon

Met zijn ruime kennis en ervaring treedt Cees Duijn op als adviseur en projectengineer, maar tegenwoordig ook als tussenpersoon voor de handel in used equipment. Want naast de technologische ontwikkelingen op recyclinggebied die Cees op de voet volgt, is er steeds meer vraag én aanbod op het terrein van afvalverwerking, hergebruik grondstoffen en machineapparatuur.

Niet alleen door de jarenlange ervaring van Cees Duijn in het binnen- en buitenland, maar zeker ook door zijn grootschalige netwerk van contacten en relaties in de recyclingbranche kent Cees de commerciële kneepjes van het vak. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, een betrouwbare partner zijn en kennis van zaken, maken hem de aangewezen persoon voor de handel in used equipment.

Zo startte Cees Duijn op de helft van 2019 zijn bedrijf Du-Con Trade B.V. en houdt kantoor op zijn locatie in Velsen-Noord, waar ook InnoMax B.V. gevestigd is. De momenten dat Cees op kantoor te vinden is zijn schaars. Meestal is hij onderweg, op missie naar het buitenland, bezoekt hij beurzen of struint hij de markt af naar nieuwe handel.